21 Nisan 2017 Cuma

Line Moments


Bugün sizlere şirin mi şirin bir uygulamadan bahsedeceğim Line Moments. Adından da anlaşılacağı üzere bu uygulama Line'nin çıkardığı alt uygulamalardan bir tanesi.
  Programın mantığı çok basit işliyor. İki ya da üç saniyelik çektiğiniz anlık videoları paylaşabildiğiniz bir platformn. Aslında videodan çok gif demek daha doğru olur. İnstagramn'ın Boomerang özelliğiyle benzer. Tek fark burada sadece gif paylaşımı yapılabiliyor. Farklı bir amaç için kullanamazsınız maalesef. Ama bence uygulamanın en güzel yanı sevimli mi sevimli hayvan videoları. :) Çok şirin gifler görebilirsiniz.
  Uygulamaya Line hasabınızla kayıt olabilirsiniz. beğendiğiniz videoları alkışlayabilir ya da yorum bırakabilirsiniz. Videolarını beğendiğiniz kişileri takip edebilirsiniz. Türk bulmanız biraz zor baştan söyleyeyim. Daha çok Japonlar ve Tayvanlılar kullanıyor. Zaten uygulamanın Türkçe dil desteği yok maalesef. Ama kullanımı kolay olduğu için fazla zorlanacağınızı zannetmiyorum. Ayrıca programın mesaj atma özelliği yok bu sayede kimse sizi rahatsız etmeden rahatça uygulamayı kullanabilirsiniz.

Eğer uygulamayı denemeye karar verirseniz beni eklemeyi unutmayın. İsmim minny :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder